miercuri, 21 ianuarie 2009

Un nou sondaj

De data aceasta va propun un nou sondaj referitor la tara in care va desfasurati activitatea. Evident neexistand spatiu pentru a introduce toate tarile lumii, am inclus doar cateva dintre cele mai agreeate de catre absolventii romani ai Universitatii Politehnica.

6 comentarii:

  1. Am bantuit 20% din tarile lumii, acum m-am oprit o tziruca pentru studii in SUA

    RăspundețiȘtergere
  2. prin lume in tari din Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia, in prezent in Shanghai/China

    Cu Salutari

    RăspundețiȘtergere
  3. Universitatea Ecologica din Bucuresti, infiintata la 4 aprilie 1990, este prima institutie particulara de invatamant superior din Romania si singura universitate cu profil ecologic.

    In cei peste 19 ani de existenta, circa 30.000 de tineri au absolvit cursurile Universitatii, devenind reputati specialisti in diferite domenii, in tara si in strainatate.

    Universitatea Ecologica din Bucuresti a fost infiintata sub auspiciile prestigioasei Societati Ateneul Roman, fondata in 1865, iar in prezent functioneaza potrivit Legii nr. 282/2003.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasati visele si amintirile frumoase si informati-va despre cum anume stau lucrurile acum in UPT.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mecanica e in cadere libera, acusi ajunge la pamint; Constructiile au cautare dar studentii sint slabi; la Electrotehnica si energetica politica e in floare; la Automatica si calculatoare si la Electronica si telecomunicatii mai sint inca studenti buni dar numarul lor e in scadere; la Management toti vor sa fie manageri; la Arhitectura, acolo da, se munceste din greu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Patetic, totul! Liga, Facultatea, profesorii (unii), rectorul (cu politica lui) că ne face să ne simțim onorați că avem săli de curs cu aer- condiționat, pereți zugrăviți, bănci din secolul acesta. Facultatea asta săraca e o urmă tristă a ceea ce era demult! Se ajunge să se dea note de 10 celor mai deștepți dintre proști și de la ei în jos tot scad. Nu contează că- s la limită cu inteligența, îs mai deștepți decât restul. Toate de dragul că nu sunt studenți. Chiar nu sunt, nu îi condamn! Nu suntem pregătiți din liceu pentru asemenea cerințe (de învățătură, atenție, dedicație) . Mă rog, am multe de zis, dar mă rezum la a vă spune că învățăm mai toate facultățile din această Universitate teorii vechi de zeci de ani, tocilarilor (sau așilor pe merit) li se umflă velele corăbilor cum că sunt cei mai buni și când ajung la interviu nu știu să scoată mai nimic pe gură ca mai apoi să vină asitenți la facultăți, avem tehnologii vechi de ani de zile (poate chiar zeci unele) , deși ni se spune că sunte de „ultimă oră” , e vrăjeală întrucât n- avem noi bani de așa ceva. Îs multe... nici nu- mi strâng șirul de idei și- mi pare rău, că ajung studenți dornici de parvenire (cei din Ligă mai ales) , care ne mint că fac ceva pentru noi (când defapt ei mâncă pe banii facultății, fac excursii între ei, mese rezervate în cluburi și multe altele) , că vin din copiat cu HF de la BAC până în anii terminali... e teroare. Suntem la pământ, vă mulțumim domnule Robu în schimb pentru aerul condiționat din săli, este un lux pe care puține țări și- l permiteau în Facultățile lor, în anii '70 . Îs multe de spus, dar cine să le spună pe față? Studenții ce vin din orașe moarte de dragul de a avea o diplomă să lucreze la Real? Ăia sunt fericiți că au un loc în cămin, chit că e împărțit gratis cu acei gândaci monstruoși (care apropo, domnu Robu, cereți- le și ălora chirie, că- s muulți) .

    RăspundețiȘtergere